Kostnadsfri konsultation


Vänligen fyll i nedanstående formulär för att boka en kostnadsfri konsultation där vi gör en bedömning, svarar på frågor och matchar ihop dig med rätt psykolog eller terapeut.

KONTAKTA OSS

BAKGRUND VERAKLINIKEN

 

Vi möter ofta människor som inte har tillgång till det stöd som behövs för sitt psykiska mående genom vården, på grund av att resurserna som finns i samhället inte räcker till.

Verakliniken har funnits som idé under flera år. Under 2020 var det dags att sätta denna idé till handling, då vi ser att behovet av att kunna få stöd med sitt psykiska mående ökar mer och mer.

Verakliniken är ett komplement till den ursprungliga vården och ett alternativ att hänvisa till för att hjälpa människor med psykisk ohälsa.

Veraklinikens styrka är kombinationen mellan fysisk träning och samtalsterapi, både individuellt och i grupp.

Mobil

070-7 45 51 41

Email

info@verakliniken.se

FAQ

Här kan du läsa de vanligaste frågorna vi brukar få
Gör ni utredningar för ADHD?

Självklart, det är något vi kan göra! Dessutom har vi möjlighet att tillhandahålla snabba bokningstider.

Vad kostar ett samtal hos er?

Vi tillhandahåller sessioner med en längd av 50 minuter till en kostnad av 1 200 kronor per session. Vid förvärv av ett större antal sessioner, såsom 10 till 20 tillfällen, kan vi erbjuda förmånliga rabatter.

Är mina samtal med terapeuten konfidentiella?
Ja, dina samtal med vår terapeut är strikt konfidentiella och följer de professionella etiska riktlinjerna. Endast i särskilda och mycket sällsynta fall, där det finns fara för din eller någon annans säkerhet, kan information behöva delas enligt lagliga krav.
Vilken typ av terapi erbjuder ni?

Vi erbjuder olika terapiformer, inklusive kognitiv beteendeterapi (KBT), psykodynamisk terapi, och andra terapeutiska metoder. Vi anpassar vår terapi till dina individuella behov och mål.

se mer https://www.verakliniken.se/samtalsterapi/

Vad kan jag förvänta mig under min första terapisession?
Under din första terapisession kommer du och din terapeut att diskutera dina mål och förväntningar, samt börja bygga en terapeutisk relation. Det är en möjlighet att lära känna varandra och skapa en plan för framtida sessioner.

Vart finns vi?

Åby Arenaväg 8A, 431 62 Mölndal

Verakliniken Mölndal hittar du på Åby Arenaväg 8A, 431 62 Mölndal. Kliniken ligger på våning 14 med en fantastisk utsikt över hela Mölndal.

Kommunikation
Det finns goda bussförbindelser med buss 753, 751 samt 25 som cirkulerar i närheten. I närområdet ligger även Åby Simhall, Mölndals Galleria samt restauranger och caféer.
Kliniken ligger precis intill Oscarsleden med endast 7 minuters promenad till spårvagn 3, 9 & 11 som tar dig till Centralstationen på 15 minuter.

Vart finns vi?

Alingsås