Föreläsingar

 

Vill ditt företag, skola eller förening veta mer om psykisk ohälsa? Boka gärna upp er på någon av våra populära föreläsningar.

Joel Jonsson, en av våra erfarna föreläsare inom området psykisk ohälsa, har dedikerat många år åt att sprida kunskap och medvetenhet om ämnet. Med sin omfattande erfarenhet och expertis har Joel engagerat och inspirerat åhörare genom sina föreläsningar. Genom att dela med sig av sina insikter och personliga erfarenheter har han hjälpt människor att förstå och bemöta psykisk ohälsa på ett känsligt och informativt sätt. Joels föreläsningar ger inte bara värdefull kunskap, utan också en känsla av hopp och förståelse för de som kämpar med psykisk ohälsa och deras närstående. Joel har även skrivit boken När igen märker som är en stor säljare inom ämnet. 

 

Föreläsingar

 

  • Det berör oss alla – som är en djupdykning i temat psykisk hälsa, speciellt anpassad för ungdomar och deras vägledare .
  • Psykisk ohälsa från två olika perspektiv – barnets och förälderns.

  • Vikten av visioner och mål – för att nå önskat resultat.

SKRÄDDARSYDDA FÖRELÄSNINGAR

Våra föreläsningar går enkelt att skräddasy efter ert specifika behov och bokas upp via mail eller samtal med någon av oss på Verakliniken. Vi kommer tillsammans överens om vad som passar er skola, förening eller organisation bäst.

Joel stod inte ut med ångesten längre – försökte ta sitt liv

 

7 min 23 sek
Omkring femtio ungdomar under 19 år, begår självmord i Sverige varje år. Joel hade det stökigt hemma under uppväxten men höll sin oro inom sig. Till slut fick ångesten i bröstet inte längre plats och han försökte ta sitt liv. Nu har Joel tillsammans med förläggaren Emma Holmgren, skrivit boken “När ingen märker”, som är en självbiografisk faktabok om ungas psykiska ohälsa.

När ingen märker: en självbiografisk faktabok om ungas psykiska ohälsa är tillgänglig som ljudbok.

 

Pappa är sammanbiten när han drar med sig mig och min bonusbrorsa Erik ut på altanen. Min bonusmamma Anette syns inte till. Har de tagit henne? Nyfiket kikar jag in genom den solbländade rutan. När jag kupar händerna runt ansiktet kan jag se att de bär vapen och att de vänder upp och ner på allt därinne.

Joel är bara åtta år när han vaknar upp av att poliser stormar in i lägenheten. Efter det blir ingenting sig likt. Joel växer upp med psykisk ohälsa och missbruk runt sig, men han berättar inte för någon hur han mår. Han förstår inte själv vad det är som känns så obehagligt i kroppen. När Joel är nitton år får ångesten i bröstet inte längre plats. Är han verkligen värd att leva?

 

KONTAKTA OSS