Vill du som företag vara med och göra skillnad?

Vill du hjälpa till att göra en positiv inverkan på samhället? Välkommen till Verakliniken, där vår grundläggande idé och mission är att göra terapi lättillgänglig för alla barn och unga vuxna och ge dem chansen att få den hjälp de behöver i tidig ålder. Vi står inför ett akut problem i samhället där allt för många barn och unga vuxna lider av psykisk ohälsa, och det är ett problem som kräver omedelbar uppmärksamhet. Statistik visar att varje år tar 1 500 människor sina egna liv på grund av denna ohälsa. Genom att erbjuda rätt stöd i tidig ålder kan vi bidra till att minska denna siffra och ge unga vuxna en ljusare framtid.

Vi har redan uppnått imponerande resultat. Våra terapimetoder, inklusive KBT, ACT och Traumaterapi, är vetenskapligt beprövade och ger pålitliga resultat. Vi har sett stora framgångar hos de som har behandlats hos oss, och efter en behandlingsperiod på cirka 10 samtal kan vi konstatera att det gör en tydlig skillnad i våra klienters liv.

Ett sponsorkort ger möjlighet till 50-100st terapisamtal. Vi har en tydlig plan för användningen av dessa medel, inklusive subventionering av terapiavgiften till endast 200 kr per samtal för att göra terapi tillgänglig för fler. Vårt mål är att vara en ledande aktör inom samtalsterapi för unga vuxna och fortsätta att kämpa mot psykisk ohälsa.

Om du vill vara en del av denna viktiga resa, om du är angelägen om att göra en verklig skillnad i samhället då är det här tillfället du har väntat på. Tillsammans kan vi förändra liv och arbeta mot en ljusare framtid för unga vuxna som behöver vår hjälp. Låt oss skapa en bättre morgondag.

Sponsorkort 1

Sponsorkort för 50 terapisamtal – Detta ger dig som företag möjligheten att göra en direkt och meningsfull inverkan på människors liv.

Sponsorkort 2

Sponsorkort för 100 terapisamtal – Detta ger dig som företag möjligheten att göra en direkt och meningsfull inverkan på människors liv.

Sponsorkort 3

Sponsorkort valfri – Detta ger dig som företag möjligheten att göra en direkt och meningsfull inverkan på människors liv. 

KONTAKTA OSS